Testimised/kingitused/koostöö

Katsetan magnetiga näomaski! :)

Kuigi ma suur katsetaja näo teemadel pole, sest enda näonahk on pidevalt probleemne ja nii mõnigi asi keerab mu näonaha veel hullemaks. Mulle saadeti wellneo magnetiga näomask ja kogusin paar päeva küll aega, et julgeksin seda näkku panna, kuna tänagi pole kiita mu nahaga. Aga näitan teile pilte, nii palju kui ma tegin ja muljetan ka veidi. (Ps. Pildid on veidi udused, aga hommikud ongi üsna sellised… 😀 )


Sellise nunnu pakikese sain kätte. Kui sellised pisikesed pakid on tavaliselt kaalult olematult kerged, siis see pakk kaalub põnevalt raskemalt. Vaatasin paar päeva siis seda pakikest, et proovida…olgem ausad, huvi oli koguaeg mega suur ja kannatamatu.
Selline näeb ta purgi sees välja.
Nii ma selle näkku endal panin ja ei mingit tagasi teed enam 😀 .
Magneti voltisin käepärase vahendi sisse (vetsu paberi) . Oleksin võinud viisakama paberräti sisse ka mässida, aga mis vahet sel. Peaasi, et tõmbab näost maski ära.
esimene katsetus… Sedasi veidi eemal hoides magnetit, hakkab ta maski tõmbama…
Ja no vaadake kui nunnult ta jääb… kusjuures, kui magnet tõmbab seda maski, siis see tunne on siuke õrnalt kõditav, pehme, mõnus! Ainult selle tunde pärast teeksin seda maski uuesti.
Terve mu näomask sai selle ühe paberi nutsaka peale nii, et nägu sai täiesti puhtaks! Ei vajanud paberi vahetustki. Magnet on võimas!

Muljetan veidi juurde lisaks piltidele.

Nagu öeldud sai, pelgasin katsetamast oma näonaha pärast, aga näete, ma tegin selle ära!
Kui algul selle näkku panin, siis hakkas nahk õhetama. Esimene mõte oli, et ma pean selle kohe maha võtma, sest ÄKKI mu näonahale ei sobi see…pärast olen päev otsa nagu krabi punane ja no ei tahaks seda endale lubada. Mind lohutas ainult üks mõte: see, et peaksin hoidma seda näol 3-5 minutit ning siis eemaldama. Kusjuures mulle ülimalt meeldib see mõni minut, kuna ma ei tunne sellega mingit aja raisku. Iga teine näomask peab muidu olema 15-20 minutit näol ja see ”aeg” on just see, miks ma väga maski teha ei taha, kuna sageli lihtsalt pole aega seda oodata.

Maski lõhn oli meeldiv! Küll veidi kangem, kui ma oma eelmistega harjunud olin, aga vähemalt oli see hea. Kes on proovinud mustpeade maski, siis erinevalt sellele maskile on magnetiga mask kordades parema lõhnaga.

Eemaldamine oli mõnus. Hoidsin magnetit veidi nahast eemal ja tõmbas kõik ilusti puhtaks.
Mis oli harjumatu, oli see, et pärast eemaldamist ta jättis nagu kergelt limase katte naha peale. Veidi hõõrusin seda mahajäänud katet ringjaste liigutustega näol ja hiljem eemaldasin vatitupsu ja veega ära. (Ehk seda tegema ei peaks, aga ma tundsin sellejärgi vajadust) Pärast seda oli näonahk sametpehme. Nüüd ainult silitan oma põski 😀

Lõpptulemus oli nii hea ning mul tuli pähe kohe mõte, et see oleks üks vahva kingi idee. Kui Sul näiteks pole emale, sõbrannale, tuttavale kingi ideed, siis soovitan vähegi, kes on maskitaja, talle see kinkida! Aga miks mitte teha ka endale kingitus!? Ainuüksi see mõte: magnetiga näomask , on juba nii uudishimu tekitav.
Toote leiad siit!
Hetkel on magnetiga näomask -50% . Kasuta võimalust, sest tavahind on natuke krõbedam 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga