Testimised/kingitused/koostöö

Linea Natura tegi meie perele nii armsa kingituse! :*

Teen Linea Natura http://lineashop.ee/ juustehooldus toodete komplektist veidi varem juttu kui arvasin seda eelnevalt teha. Oh üllatust, kui kadedaks võib mõni minna, kui mulle ja mu tütrele saadetakse heade soovidega selline kingitus! 🙂 , Kindlasti leidub neid veel, kes arvavad, et kiidan neid tooteid taevani just seepärast, et mulle need KINGITI, egas saaks ju kingitud asjale kosta pahat meelt. Tõsi , aga mul reaalselt pole ka ühtki halba sõna jagada. See on mu juustele seni kõige parem kink üldse olnud :).
Varasemalt olen kasutanud vaid poe shampoone. Arvasin, et olen leidnud tipptasemel shampooni, mis tundus selline kreemine (Elvital Total Repair). Mulle meeldis, kuidas ta vahutas ja tundsin end hästi. Muidugi, sest ma polnud midagi väga head  proovinud.
Hakkasin kirjutama facebooki teel Linea Naturaga https://www.facebook.com/Lineanaturaeesti/  ja ma sain sealt koheselt soovitusi, milline nende toodetest just mulle võiks sobida. Küsisin ka viisakalt, et kas võin hiljem neist toodetest blogis ka pisikese jutu teha ja oh üllatust, nad Kinkisid meie perele heade soovidega selle sama komplekti, mis on pildil.
Ühel õhtupoolikul, kui avastasin Smartposti teavituse, lendasin kohe pakile järgi ja ma ei jõudnud ära oodata, mil võiks kell juba nii palju olla, et oleks pesemis aeg enne kaisut.  AGA see kell saabus ja  esimesena pesin Mirteli juukseid! https://lineashop.ee/toode/sampoon-laine/ . Ma pole varem väga nautinud ta kiharaid pesta. Pesin ilusti küll puhtaks ja kõik oli ok nagu ikka aga kui seda pisaravaba shampooni kasutasin, siis armusin sellesse ja ma olekski jäänud ta juukseid pesema, kui tal endal poleks koppa ette visanud :D. See shampoon oli käte vahel nagu siid. Niiiii mõnus ja ma ei tahaks iial, et see otsa saaks! 😀
Minnes minu juustehooldustoodetele, siis alguses oli harjumatu. Kuidagi ootasin nagu seda hetke, et millal ta nüüd metsikult vahutama hakkaks. Ei hakanudki. Ju siis nii peabki olema? või ma panin liiiga vähe, sest ei raatsind rohkem? 😀  . Kui shampooni maha hakkasin pesema, oli tõesti juuksed veidi nagu takused või krudisesid sõrmede vahel. Nagu ikka, kui juuksed on blondeerimisest kahjustatud. Seda efekti tunnet õeldi mulle ka kohe Linea Natura poolt ja seepärast nad soovitavadki pigem komplektina osta (ehk siis juuksekreem lisaks) :). – Sestap ei ehmund ma ära ka, et misasja ma nüüd sain endale.. 🙂 Pärast pesu panin märgadesse juustesse juuksekreemi. Tegin seda maskina, ehk siis hoidsin peal 10 minutit ja loputasin LEIGE veega maha. (Lugesin täpseid juhendeid, et ma saavutaksin selle max efekti, mis selle toote poolt saab). Mulle tundus, et see mõjus nagu juuksepalsam. Ütlen ausalt, ta jättis mu juuksed lõpptulemusena sellisena, nagu ma oleks juuksurist lahkunud. Kodus varasemalt pole ma sellist efekti kogenud :).
Olen seda kõigest paar korda kasutanud, täna nüüd tuleb kolmas kord- JUHHUUU, siis selle väikse ajaga pean ütlema, et ma sain oma mitme aasta probleemist vist juba lahti? Mure seisneski mul selles, et mul on nii kahjustatud juuksed. Peanahk on niii kuiv, nagu kõõm ripuks välja mu tumedatest kiharatest. See oli päris kole aga seda enam POLE :)! Kui see komplekt paneks mu juuksed kinni ka peanaha külge, et pärast pesu miljon karva ära ei kukuks, no siis ma olen jumalikult õnnelik! Hetkel langeb küll juukseid nii palju peast ära, et ei teagi, kas varsti üldse midagi pesta on 😀

Tegelikult oli seal kingitusele lisaks veel hunnik Linea Natura šokolaade ja testreid, millest ma ei oska muud kosta kui šokolaadid pistis tütar koheselt nahka (pildile jäi kaks) ja testreid pole saand kasutada, sest poja pole vanni pääsenud – kaotas oma hääle kuhugi ära.

Igatahes, ma olen enamkuikindel, et ma suudan oma raha nii palju kokku kraapida, et võimaldada neid tooteid edaspidi osta :). Ei taha kuidagi enam neid poe shampoone kasutada..

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga