Testimised/kingitused/koostöö

Vajad kiiret või pikaajalist lahendust, et hea välja näha?

Ma olen ka inimene ja ma ei häbene õelda ja tunnistada, et peidan ka mina oma ”iluvigu”. Olen kaks last ilmale toonud ja see kõik on jätnud jälje mu kehale. On olnud üritusi, kus koogin kapist välja oma lemmikud kleidid, arvestamata, milline ma nendes välja võiks näha. Näiteks oli pisikesel jõmmil lusikapidu, kus plaanisin raudpolt kindlalt minna kleidiga. Enne pidu tõmbasin kleidi selga ja ma pidin pikali kukkuma. No ei kanna ma veel oma kleite välja. Oleks mul varem olnud korrigeeriv pesu, mis tõmbaks mu ”üleliigse” veidi koomale, siis poleks probleemi olnud ja ma oleks lendand laivi oma kleidiga. Leppisin ikkagi pluusi ja pükstega.
Neid inimesi pole vähe, kes varem olid rahul oma figuuriga ja siis on mingi muutus olnud ja enam pole kõik nii nagu varem. Soovitan soojalt teil kanda korrigeerivat pesu või korsetti, kuidas kellegil vajadust.
Minu jaoks on ülioluline, et see ”päästerõngas” ei paistaks tavariiete alt välja ja ma tegin õige valiku kontakteerudes facebookis otse https://www.facebook.com/Relaxmom.ee/ . Leidsime mulle õige suuruse ja sain õpetuse, kuidas seda ka pikaajaliselt kanda, et see tõhus ka oleks.

Olen seda nüüd pikemat aega kandnud ja muutusi on juba näha mulle endale. Kuigi ma plaanisin ennast korralikult käsile võtta, et ma ei jooks igapäev oma coca-colat ja mugiks šokolaadi ja burksi sisse, siis ütlen ausalt, et mina vist ei suuda seda järgida. Olen hakanud taas oma rämps jooki ja sööki ostma. Olenemata, et jaanuari algul kaalusin ma 58,6 ja nüüd täna kaalun 55,4. Peaks olema ometi motiveeriv, et ma suudan ja saan hakkama oma pingutustega. Mõni ütleks kindlasti, et ju sa siis ei taha piisavalt. Võib-olla sellel mõnel olekski õigus aga tundub, et selles osas mul ongi tõusud ja mõõnad. Ühel hetkel lasen käest ära oma unistuse ja teisel hetkel võtan selle tulihingeliselt käsile.

Kuidas teil , kas kasutate ka korrigeerivat pesu ja millised teie lemmikud on?

Minu lemmiku leiad lehelt: http://relaxmom.ee/ee/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga